Logotyp Roslagens golv

Våtrum

Ditt drömbadrum väntar på dig

Hos Roslagens Golv finns expertisen och engagemanget för att förvandla din vision till verklighet. Att välja rätt material till ditt badrum, vare sig det handlar om våtrumsmatta eller kakel och klinker, är en avgörande beslutspunkt i din renoveringsresa. Vi förstår vikten av detta val och är här för att vägleda dig genom processen och säkerställa att du hittar det som bäst speglar din stil och dina behov.

Vårt sortiment

Vi erbjuder ett brett urval av våtrumsmattor från ledande tillverkare som Tarkett, Forbo, och Gerflor, samt kakel och klinker från Dekora, Miljöagenturer, Lhådös och Höganäs. Med över 4000 olika plattor att välja mellan garanterar vi att du hittar något som passar just din stil, vare sig du söker ett modernt, industriellt utseende eller något mer retro.

Varför välja Roslagens Golv?

Lång erfarenhet och expertis

Med vår gedigna erfarenhet inom branschen garanterar vi att varje steg i processen, från planering till det färdiga resultatet, hanteras med omsorg och precision. Vi ser till att alla detaljer, både synliga och dolda, utförs korrekt för ett hållbart och vackert badrum.

Personlig och högnivå service

Hos oss är varje kund unik och värdefull. Vi är dedikerade till att erbjuda personlig service och uppmärksamhet, oavsett projektets storlek. Vårt mål är att överträffa dina förväntningar och göra din renoveringsupplevelse så smidig och positiv som möjligt.

Skräddarsydda helhetslösningar

Vi erbjuder mer än bara installation; vi är din partner genom hela processen. Från första idé till färdigt badrum, hjälper vi dig att utforma en skräddarsydd lösning som passar just dina önskemål och behov. Vårt team av experter står redo att förvandla din vision till verklighet.

Engagemang för kvalitet och garanti

Vi är stolta över vårt arbete och erbjuder alltid garanti på det vi gör. Vårt engagemang för kvalitet genomsyrar allt vi tar oss för, säkerställt genom vår strikta efterlevnad av GVK-standarden och vår status som auktoriserat golvföretag.

Miljövänlig inriktning

Miljön är viktig för oss, och vi strävar efter att minimera vår påverkan genom att välja hållbara material och metoder. Genom att arbeta enligt ISO14001 och med en dokumenterad KMA-plan säkerställer vi att vårt arbete inte bara är av högsta kvalitet utan också skonsamt mot miljön.

I trygga händer med Roslagens Golv

Att skapa ditt drömbadrum bör vara en spännande och njutbar process. Hos Roslagens Golv är du i trygga händer. Vårt team av erfarna mattläggare och plattsättare säkerställer att ditt nya badrum inte bara blir vackert utan också funktionellt och hållbart. Låt oss göra din dröm till verklighet. Välkommen att kontakta oss för att börja din resa mot ett nytt badrum idag.