Logotyp Roslagens golv

Om oss

I tre generationer har Roslagens golv levererat inom entreprenad, renoveringar och skapandet av sterila miljöer. 2003 tog Mikael Lindgren över och har sedan dess arbetat hårt för att ge kunderna snabb service av högsta kvalitet.

Vårt arbete präglas av de senaste standarderna inom våtrumsteknik och djupgående kunskaper inom entreprenad.
På Roslagens Golv är vi specialister på renoveringar av badrum och kök, samt på golvläggning för både privatpersoner och företag. Vi erbjuder även skräddarsydda lösningar som passar varje unikt projekt. Vår expertis inkluderar att skapa sterila utrymmen, inklusive renovering och nybyggnation av laboratorier. Vi är stolta över att hjälpa företag över hela Sverige med deras specifika behov.

För oss är hållbarhet och kvalitetsgarantier grundläggande. Vi strävar efter att våra kunder ska känna sig trygga och nöjda från första kontakt, till många år efter avslutat projekt. Vi ser även möjligheterna i alla projekt, och hur de kan lösas för att uppnå bästa möjliga resultat.

Vi strävar efter att våra kunder ska känna sig trygga och nöjda från första kontakt, till många år efter avslutat projekt. Vi ser även möjligheterna i alla projekt, och hur de kan lösas för att uppnå bästa möjliga resultat.

5 skäl till att välja Roslagens Golv

  • Lång erfarenhet. Vi ser till att allt blir korrekt i alla led – såväl på ytan som på djupet.
  • Hög service. För oss är alla kunder lika viktiga och du kan alltid förvänta dig samma service oavsett projektets omfattning.
  • Kompletta lösningar. Involvera oss gärna i hela processen – från idéarbete till färdig beställning – för att få en skräddarsydd helhetslösning utefter just dina behov.
  • Alltid garanti.
  • Miljövänliga. Vi tänker och agerar miljövänligt i allt vi gör och arbetar efter ISO14001.
  • Kvalitetssäkrade I samtliga uppdrag arbetar vi enligt en dokumenterad KMA-plan (kvalitets- miljö- och arbetsmiljöplan). Det innebär att du kan vara säker på att det vi gör alltid är kvalitetssäkrat och riktigt.

Vi är en Nordsjö Ide & Designbutik med golventreprenad där vi har tredje generationens golvläggare. I vår butik får du alltid förstklassig hjälp med dina val och frågor. Våra golvläggare ser sedan till att du får det golv eller våtrum inlagt som just du förtjänar. I vår butik får du självklart också den bästa servicen när du behöver hjälp med val av färg, tapeter och verktyg, du kan även handla skyddsprodukter såsom engångshandskar, ytdesinfektion m.m.

Vi som jobbar i entreprenaden:

Mikael Lindgren
VD

Mikael (Parne) Parnemar
Golvslipning, golvläggning & våtrum

Kalle Lindgren
Golvläggning & våtrum

Vladimir (Vlad) Lela
Plattsättning & golvläggning

Torbjörn (Tobbe) Norberg
Golvläggning & våtrum

Vi som jobbar i butiken:

Maria Isaksson
Butikschef
0173-212 35

 

Joakim (Jocke) von Walden
Butik & webborderansvarig

 

Michelle Gravemo
Butik

Ann-Sofie Axelfelt
Butik

Vi som jobbar på kontoret:

Maria Isaksson
Administration, fakturering & bokföring
0173-73 08 90
ekonomi@roslagensgolv.se

Carin Karlsson
Webb & E-handelsansvarig
079-32 04 776
carin.k@roslagensexpress.se

Pål
Kontorsmaskot

Luna
Kontorsmaskot

Ami
Kontorsmaskot