Logotyp Roslagens golv

Speciallösningar

På Roslagens Golv förstår vi att vissa projekt kräver mer än bara standardlösningar. När det gäller att utrusta laboratorier, sterila utrymmen, och andra specialanpassade områden, är rätt expertis och precision avgörande. Vårt team av specialister är här för att möta de unika behoven hos våra företagskunder över hela Sverige, oavsett projektets storlek eller komplexitet.

Skräddarsydda lösningar för varje unikt projekt

Utifrån lång erfarenhet vet vi att alla företag och varje utrymme har sina specifika krav, särskilt när det handlar om miljöer som laboratorier och sterila utrymmen som kräver noggrann uppmärksamhet på detaljer och strikta standarder. Roslagens Golv erbjuder därför specialentreprenad som är anpassad för att uppfylla dessa krav. Vårt team arbetar nära dig för att förstå dina specifika behov och utforma en lösning som inte bara möter utan överträffar dina förväntningar.

Expertis som täcker dina behov

Vårt erbjudande omfattar en omfattande palett av tjänster och produkter som är speciellt utvalda och anpassade för att möta de höga kraven i ditt specialprojekt. Från slitstarka och lättskötta golvbeläggningar som motstår kemikalier och bakterietillväxt, till innovativa lösningar för luft- och partikelkontroll, har vi den expertis och de produkter som krävs för att skapa en säker och funktionell arbetsmiljö.

Nationell räckvidd, lokal närvaro

Trots att vi är baserade i Östhammar, är vår service och expertis tillgänglig för företagskunder över hela Sverige. Vi förstår vikten av tillgänglighet och flexibilitet i företagsprojekt, och vårt team är beredda att resa till din plats för att säkerställa att alla aspekter av ditt projekt hanteras med högsta professionalitet och hantverksskicklighet.

Vi finns där från idé till år av trygg, kvalitativ användning

Vårt åtagande sträcker sig bortom den initiala konsultationen och installationen. Roslagens Golv erbjuder löpande support och underhållstjänster för att säkerställa att dina specialanpassade utrymmen fortsätter att möta de strikta kraven och förblir i toppskick över tid. Vi ser oss själva som din partner genom hela processen, från den första planeringen till eftervård och framtida uppgraderingar.

Kontakta oss för ditt specialprojekt

Oavsett omständigheterna eller kraven för ditt specialprojekt, inbjuder vi dig att kontakta Roslagens Golv för en diskussion om hur vi kan stödja dig. Vår expertis inom specialentreprenad för laboratorier, sterila utrymmen och andra krävande miljöer gör oss till det självklara valet för företag som söker en pålitlig och kvalificerad partner. Låt oss tillsammans skapa en lösning som säkerställer ditt projekts framgång.