Logotyp Roslagens golv

Stilhjälpen

Skapa ditt drömhem med Stilhjälpen hos Roslagens Golv.

Vårt team av professionella inredningsdesigners är här för att personligen guida dig till en hemmiljö som speglar just din unika stil. Genom att boka ett hembesök av en av våra Stilhjälpare, får du skräddarsydd rådgivning anpassad till ditt hem och dina önskemål. Vi bistår med expertis inom färgsättning, tapetval, möbleringsförslag och ger dig den inspiration du behöver för att förvandla ditt hem.

Personlig inredningshjälp hemma hos dig

Vid ett hembesök utforskar vi tillsammans möjligheterna i ditt hem, oavsett om det gäller en enskild yta, specifika rum, eller en vision för hela ditt boende. Vår tjänst är flexibel – du bestämmer omfattningen. Vi erbjuder en heltäckande lösning med tillgång till ett brett sortiment av produkter för att förnya ditt hem, från färg och tapet till golv och textilier.
Boka din stilhjälpare idag

För att boka en Stilhjälpare, skicka enkelt en förfrågan till Roslagens Golv. Vi kommer därefter att kontakta dig för att ge mer information om tjänsten, diskutera dina behov och ge en prisuppgift. Vår ambition är att göra processen så smidig och anpassad till dina önskemål som möjligt. Boka din Stilhjälpare idag och ta det första steget mot ett hem som du älskar. Vi önskar dig en inspirerande resa mot ditt nya drömhem!