Logotyp Roslagens golv

Fasadhjälpen

Fasadhjälpen: Din guide till en frisk fasad

Att ge din fasad nytt liv och se till att den är i toppskick kan vara en belönande men också utmanande uppgift. Med vår tjänst Fasadhjälpen står du inte ensam. Vi erbjuder expertbesök hemma hos dig där en ”färgdoktor” noggrant inspekterar din fasad. Detta initiala steg säkerställer att du får en klar bild av fasadens hälsa innan du inleder ditt renoveringsprojekt.

Förstå din fasads behov

Fasadhjälpen är en flexibel tjänst som kommer till din hjälp i många olika scenarion, särskilt fördelaktigt innan du planerar att måla om huset. Vår färgdoktor genomför en grundlig utvärdering för att bestämma fasadens nuvarande skick och behov. Baserat på denna bedömning, får du skräddarsydda råd om lämpliga förberedelser, tekniker och produkter för att uppnå bästa möjliga resultat med din ommålning.
Tjänsten är inte bara begränsad till husfasader utan är även värdefull för andra målningsprojekt utomhus, såsom plank, garageportar och staket.

Boka fasadhjälpen för optimalt resultat

En korrekt utförd färganalys är avgörande för ett lyckat målningsprojekt. Det är essentiellt att förstå vilken typ av färg som tidigare använts på din fasad, dess skick och huruvida det krävs en borttagning av den befintliga färgen innan ny färg appliceras. Vår färgdoktor använder sig av en beprövad analysmetod under besiktningen för att säkerställa att din fasad behandlas på bästa sätt, med de mest lämpade produkterna för just ditt hem.

Genom att boka Fasadhjälpen, tar du ett viktigt steg mot en välunderhållen och visuellt tilltalande fasad. Vi ser fram emot att bistå dig med expertis och rådgivning för att ditt fasadprojekt ska bli så framgångsrikt som möjligt. Välkommen att kontakta oss för att planera in ditt besök av en färgdoktor och börja resan mot en friskare och vackrare fasad.